Aanmelden

Nieuwe link https://app.letsvlaanderen.be hier kan je

  • vlasbloemen waarderen, 
  • Vraag/Aanbod bekendmaken, 
  • andere leden zoeken

Op de oude site aanmelden : hier vind je informatie en voorbije transacties.
Leden en Vraag/Aanbod blijven hier bereikbaar tot 20/1/2024.

Welkom

fiets met letsLets is een groep van mensen die dingen voor elkaar doen zonder daar geld voor te krijgen. Jij bakt een taart voor Tim. Die wast de auto van Griet, die dan weer de strijk doet voor An. Ondertussen verstelt An jouw kleren. De kring is rond en ieder beleeft plezier aan wat hij doet.

Lets versterkt de sociale structuren. Onze vereniging brengt mensen, hoe verschillend ze ook zijn, bij elkaar. Elke Letser heeft iets te bieden en wordt hiervoor gewaardeerd.

Letsleie heeft leden in de regio Zuid West-Vlaanderen: Wevelgem, Zwevegem, Kortrijk, Aalbeke, Rollegem, Deerlijk, Waregem, Lendelede, Kuurne, Marke, ... Zie kaart. Voor sommige vraag/aanbod richt je je liever tot een dichte buur, een andere keer is de dienst de verplaatsing waard.

Sommige genoegens die anders op je verlanglijstje zouden blijven staan, worden mogelijk via Lets, ook als je het financieel niet breed hebt. Een feestje met bediening? Het kan, als ook jij bereid bent iets voor anderen te doen.

Lets draagt ook zijn steentje bij tot een beter leefmilieu. Spullen worden gemeenschappelijk gebruikt, vinden een nieuwe eigenaar in plaats van weggegooid te worden en door herstelling worden heel wat gebruiksvoorwerpen terug bruikbaar.

 

Kortom, Lets is een eenvoudige manier van welvaarts- en welzijnsvergroting. Wil je er meer over weten, surf dan naar hartelust op deze site.